Heerenveen

Bielzen 1-48 & Stationsstreaat 7-421

Heerenveen - Bielzen 1-48 & Stationsstreaat 7-421

Heerenveen is een stad in de provincie Friesland (Fryslan) in het noorden van Nederland. De stad is beroemd om haar sporters van wereldklasse en door de sportaccommodaties. Maar ze heeft ook Belvédère, het museum voor moderne en contemporaine kunst De spoorlijn Arnhem-Leeuwarden loopt door Heerenveen, dat meerdere stations heeft.

  • Bielzen 1-392
  • Stationsstraat 7-421

Dit object heeft 60 woningen met parkeerplaats, de woningen zijn verdeeld over twee appartementencomplexen met ruimte parkeergelegenheid in de straat.   De woningen hebben 2 slaapkamers en een oppervlakte van gemiddeld 75 m2 ofwel 800 vierkante voet. Het pand is mooi gelegen in een parkachtige omgeving.

Voordelen van wonen op Bielzen 1-48 & Stationsstreaat 7-421

  • Zeer dichtbij het centrum en treinstation van Heerenveen
  • Winkels binnen loopafstand
  • Uitstekende bereikbaarheid snelweg

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.