Westervoort

Begijneslag 64 – 132

Westervoort - Begijneslag 64 – 132

Deze woningeenheden met 4 slaapkamers bieden u 125 m2 aan leefruimte. Sommige eenheden hebben een overdekte parkeerplaats op eigen terrein.

Gelegen in de woonwijk Broeklanden die u lokale voorzieningen biedt, zoals een supermarkt, scholen en een park.  In deze eenheden zult u zich thuis voelen en u het gevoel geven van een gemeenschap in zichzelf.

Het centrum van Westervoort ligt op 5 minuten fietsafstand. Verder ligt het op een gunstige locatie ten opzichte van Arnhem, Nijmegen en de autosnelweg A12. Het treinstation van Westervoort, ligt op 5 minuten fietsafstand.

Voordelen van wonen op Begijneslag 64 – 132

  • 125 m² met 4 slaapkamereenheden
  • Carports
  • 5 minuten fietsen naar het treinstation en het centrum van de stad
  • Dichtbij winkels, restaurants, scholen en parken

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.