Velp

Bachlaan 6 – 25

Velp - Bachlaan 6 – 25

Deze woningen hebben 4 slaapkamers en bevinden zich in een rustige groene woonwijk aan de rand van een bos en beschikken over een balkon als meerwaarde. De woningen bieden u 86 m2 aan woonruimte voor uw behoeften.

Er zijn verschillende faciliteiten op korte loopafstand, waaronder een winkelcentrum, scholen en sportscholen. Het station van Velp ligt op 10 minuten fietsafstand. Een nationaal park, De Veluwezoom, ligt ook op 6 minuten fietsafstand, waardoor dit een ideale locatie is voor diegenen die van rust, wandelen, joggen of fietstochten houden.

Openbaar vervoer is op loopafstand met buslijnen 8 en 643.  Via de autosnelwegen A12 en de A348 kunt u gemakkelijk naar naburige steden rijden.

Voordelen van wonen op Bachlaan 6 – 25

  • Naast een bos met wandelpaden
  • In een rustige woonwijk aan de rand van een bos
  • Winkelcentrum, scholen en sportscholen in de buurt
  • Bushaltes op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.