Emmen

Azurietdreef 32 & Malachietdreef 2-38 & Sodalietdreef 1-43

Emmen - Azurietdreef 32 & Malachietdreef 2-38 & Sodalietdreef 1-43

Deze gezinswoningen staan in de wijk Parc Sandur, in het zuiden van Emmen. Met 75 tot 160 m2 bieden deze huurhuizen meer dan genoeg ruimte voor al uw woonwensen. De huizen hebben 3 slaapkamers, en zijn vanbinnen modern met een witte afwerking in de keuken en badkamer. In de keuken zijn ruim voldoende keukenkastjes om al uw keukenspullen op te bergen. Terwijl u zich ontspant in de achtertuin, kunt u genieten van de rustige buurt. Ook hebben de meeste huizen een eigen garage.

De huizen liggen vlak bij Centre Parcs, een recreatiepark met een groot aantal voorzieningen. Hier vindt u een overdekt winkelcentrum, sportgelegenheden, een subtropisch zwembad, restaurants, een kinderboerderij en een golfbaan! Op loopafstand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar het centrum en Centraal Station van Emmen. Met de auto bent u zo op de A37/E233.

Voordelen van wonen op Azurietdreef 32 & Malachietdreef 2-38 & Sodalietdreef 1-43

  • 3 slaapkamer-woningen
  • 75-160 m2
  • Moderne afwerking in keuken en badkamer
  • Volop opbergruimte in keuken
  • Achtertuin
  • Meestal met garage
  • Centre Parcs vlakbij
  • A37/E233 vlakbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.