Utrecht

Auriollaan 2-112

Utrecht - Auriollaan 2-112

Utrecht is in grootte de vierde stad van Nederland.  De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die je kunt zien vanaf elk gezichtspunt in de stad.  Zij heeft fraaie grachten die cafés en terrassen aan het water herbergen.  Door haar centrale ligging is Utrecht de snelstgroeiende stad van het land.

Auriollaan 2-112

Dit appartementencomplex met in totaal 70 woningen komt oorspronkelijk uit 1960, maar het heeft in 2017 een volledige renovatie ondergaan. Het gebouw bestaat uit 70 woningen. De woningen hebben 2 of 3 slaapkamers met balkons of terras op de begane grond. De gemiddelde oppervlakte is ca. 65 m2 ofwel 700 vierkante voet.

Voordelen van wonen op Auriollaan 2-112

  • Gelegen in de wijk Kanaleneiland in het zuidwesten van Utrecht
  • Winkelcentrum met een grote verscheidenheid aan winkels op 200 m
  • Utrecht Centrum ligt op 15 minuten per fiets
  • Er passeren diverse buslijnen in de buurt, verder is er de sneltram die een snelle verbinding met het Centraal Station heeft

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.