Roermond

Achter de Steenen Trappen

Roermond - Achter de Steenen Trappen

De appartementen Achter de Steenen Trappen liggen perfect in het centrum van Roermond. Deze accommodatie bestaat uit 34 appartementen en beschikt over een grote eigen binnenplaats. Het centrum van Roermond biedt een breed scala aan winkels, restaurants en bars. Deze appartementen biedt de bewoners kwaliteit van het stadsleven in een rustige, stille omgeving.

Het winkelcentrum Roercenter ligt aan de overkant van de straat en het populaire Munster-plein ligt op slechts 100 meter vanaf uw voordeur. Maastricht is binnen 30 minuten te bereiken vanaf het nabijgelegen station.

Voordelen van wonen op Achter de Steenen Trappen

  • Dicht bij winkels, restaurants en bars
  • Aan de overkant van Munster-plein
  • Korte wandeling naar het plaatselijke station, verbonden met vele andere centra van nabijgelegen steden

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.