Roermond

Achter de Cattentoren 1-92

Roermond - Achter de Cattentoren 1-92

Het vastgoed bestaat uit een toren met 12 verdiepingen en het onderste deel is een appartementsgebouw met 4 verdiepingen. De huurappartementen met 1 tot 3 slaapkamers in Roermond bieden u 98 tot 158 m² woonruimte om aan uw behoeften te voldoen.

Het gebouw ligt naast het ‘Designer Outlet Center’, waar u veel winkels kunt vinden waar u boodschappen kunt doen.  Dit beroemde centrum trekt toeristen uit heel Nederland en zelfs Duitsland. Het stadscentrum en het treinstation met intercity-verbindingen liggen op slechts 10 minuten lopen. De snelweg A73 verbindt Roermond met Venlo en ligt op slechts 5 minuten rijden van het gebouw.

Voordelen van wonen op Achter de Cattentoren 1-92

  • Het bekende Designer Outlet Center naast de deur
  • Verschillende parken in de buurt
  • Supermarkten op slechts 4 minuten lopen
  • Openbaar vervoer vlakbij
  • De snelweg A73 ligt dichtbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.