Middelburg

Abbe de Sint Pierrelaan

Middelburg - Abbe de Sint Pierrelaan

Deze huurwoningen met drie slaapkamers zijn te vinden in het schitterende Middelburg. Met een woonoppervlak van 122-128 m2 bieden deze woningen u meer dan genoeg ruimte voor al uw wensen. De drie woonlagen tellende woningen hebben elk een eigen achtertuin, terwijl de grote ramen veel licht binnenlaten.

De woningen bevinden zich vlak bij Speelhof Hoogerzael, een heerlijk speelpark waar kinderen zich uren kunnen vermaken. De buurt heeft diverse scholen op loopafstand. U bevindt zich ook maar enkele minuten lopen van het stadscentrum van Middelburg, waar u alle voorzieningen vindt die u zich maar kunt wensen. In de directe omgeving vindt u restaurants, winkels, cafés, supermarkten en openbaar vervoer.

Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, kan bogen op een historisch stadscentrum met fraaie grachten en charmante steegjes, voor urenlang struinplezier.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheid om hier te wonen niet te missen.

Voordelen van wonen op Abbe de Sint Pierrelaan

  • Drie woonlagen
  • Achtertuin
  • In de buurt van restaurants, cafés, supermarkten en het stadscentrum van Middelburg
  • Speelpark in de buurt
  • In de nabijheid van scholen
  • Openbaar vervoer op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.